The Path of Broken Homes

 
Be Mine in Tears

Szeretnék néhány apróságot kikötni:

» Lehet véleményt mondani!
» Amy a nevem, nem kedves cserém, stb.
» Be van kapcsolva a captcha!
» Lehet cserét kérni, nem harapok :)!
» Ne reklámozd a lapod!
» Hosszabb mondanivaló esetén, kérlek, írj a poszt alá! Köszi!

» G-Portál közösségmentés «

 

Alakulás: 2003
Stílus: neoclassical ambient
Státusz: aktív
Tagok: Joseph Vargo és William Piotrowski (2003-2008)

Discography

Albumok

» 01. 2003.12.15: Darklore Manor
» 02. 2004.10.10: Necronomicon
» 03. 2005.07.10: Winter's Knight
» 04. 2005.10.21: Transylvania
» 05. 2006.06.06: Carnival of Lost Souls
» 06. 2006.11.27: Blood of the Dragon
» 07. 2007.08.20: Shadow of the Raven
» 08. 2008.04.30: Grimm Tales
» 09. 2008.10.13: Phantoms of the High Seas
» 10. 2009.06.21: Blackthorn Asylum
» 11. 2009.11.27: Winter's Eve
» 12. 2010.07.15: Theater of Illusion
» 13. 2011.09.30: The Dark Tower
» 14. 2012.12.12: Winter's Majesty
» 15. 2013.10.31: Legion of Shadows
» 16. 2015.10.15: Gothic
» 17. 2017.10.01: Season of the Witch

EP-k (digitális formátum)

» 01. 2013.12.07: Ebonshire Vol.1
» 02. 2014.12.01: Ebonshire Vol.2
» 03. 2015.12.01: Ebonshire Vol.3
» 04. 2016.12.01: Ebonshire Vol.4
» 05. 2017.12.12: Ebonshire Vol.5

Más előadók közreműködésével

» 01. 2006.10.13: Blood of Angels (with Michelle Belanger)
» 02. 2009.09.15: Zombie Influx (with Buzz-works)
» 03. 2010.10.01: House of Nightmares (with Buzz-works)
» 04. 2013.10.31: Crimson Winter (Piotrowski's project)

Linkek

Albumok története

» 01. A Darklore Kastély legendája
» 02. A Necronomicon felfedezése
» 03. Ebonshire erdeje
» 04. Dracula legendája
» 05. A Circus Diabolique
» 06. A négy korona kincse
» 07. Edgar Allan Poe öröksége
» 08. A mesék birodalma
» 09. A tengerek fantomjai
» 10. Tragédia a Blackthorn Elmegyógyintézetben
» 11. Az illúzió színháza
» 12. A sötét torony labirintusa
» 13. Árnyak légiója
» 14. A Grimstone Kastély

A Nox Arcana története

Regélés helyett hadd mutassam be a művész urat, munkásságát, és ha tetszik valakinek, amit csinál, az alábbi oldalakon követheti őt. Számomra Joseph Vargo egy legenda, már most, hogy életben van.

A Nox Arcana egy amerikai csapat, amit 2003-ban Joseph Vargo és William Piotrowski hozott létre. Zenéjük misztikus, sötét, horrorisztikus, dallamos elemeket hordoz, valamint gótikus szépprózát, klasszikus horrorirodalmat, (mint pl. H. P. Lovecraft, Ray Bradbury, and Edgar Allan Poe) és az ősi mitológiát idézi.

[bővülni fog!]

Az egyik kedvenc dalom tőlük

 

Nox Arcana

2006 – 2018


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!