The Letter

HomeAmyNox ArcanaRovatokExtrákOldalLogin

 

Alakulás: 2003
Stílus: neoclassical ambient
Státusz: aktív
Tagok: Joseph Vargo és William Piotrowski (2003-2008)

Discography

Albumok

» 01. 2003.12.15: Darklore Manor
» 02. 2004.10.10: Necronomicon
» 03. 2005.07.10: Winter's Knight
» 04. 2005.10.21: Transylvania
» 05. 2006.06.06: Carnival of Lost Souls
» 06. 2006.11.27: Blood of the Dragon
» 07. 2007.08.20: Shadow of the Raven
» 08. 2008.04.30: Grimm Tales
» 09. 2008.10.13: Phantoms of the High Seas
» 10. 2009.06.21: Blackthorn Asylum
» 11. 2009.11.27: Winter's Eve
» 12. 2010.07.15: Theater of Illusion
» 13. 2011.09.30: The Dark Tower
» 14. 2012.12.12: Winter's Majesty
» 15. 2013.10.31: Legion of Shadows
» 16. 2015.10.15: Gothic
» 17. 2017.10.01: Season of the Witch

EP-k (digitális formátum)

» 01. 2013.12.07: Ebonshire Vol.1
» 02. 2014.12.01: Ebonshire Vol.2
» 03. 2015.12.01: Ebonshire Vol.3
» 04. 2016.12.01: Ebonshire Vol.4
» 05. 2017.12.12: Ebonshire Vol.5

Más előadók közreműködésével

» 01. 2006.10.13: Blood of Angels (with Michelle Belanger)
» 02. 2009.09.15: Zombie Influx (with Buzz-works)
» 03. 2010.10.01: House of Nightmares (with Buzz-works)
» 04. 2013.10.31: Crimson Winter (Piotrowski's project)

Linkek

Albumok története

» 01. A Darklore Kastély legendája
» 02. A Necronomicon felfedezése
» 03. Ebonshire erdeje
» 04. Dracula legendája
» 05. A Circus Diabolique
» 06. A négy korona kincse
» 07. Edgar Allan Poe öröksége
» 08. A mesék birodalma
» 09. A tengerek fantomjai
» 10. Tragédia a Blackthorn Elmegyógyintézetben
» 11. Az illúzió színháza
» 12. A sötét torony labirintusa
» 13. Árnyak légiója
» 14. A Grimstone Kastély

A Nox Arcana története

Regélés helyett hadd mutassam be a művész urat, munkásságát, és ha tetszik valakinek, amit csinál, az alábbi oldalakon követheti őt. Számomra Joseph Vargo egy legenda, már most, hogy életben van.

A Nox Arcana egy amerikai csapat, amit 2003-ban Joseph Vargo és William Piotrowski hozott létre. Zenéjük misztikus, sötét, horrorisztikus, dallamos elemeket hordoz, valamint gótikus szépprózát, klasszikus horrorirodalmat, (mint pl. H. P. Lovecraft, Ray Bradbury, and Edgar Allan Poe) és az ősi mitológiát idézi.

[bővülni fog!]

Az egyik kedvenc dalom tőlük

 

Nox Arcana

2006 – 2018


STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK