Nox Arcana ~ [Version: 68. Schwarzer Engel]
Dear Amy

Kinyitom a számat [avagy életjel Amandától]

2017.10.10. 20:06, Amy Black
Zene – Starkill: Through the Darkness

Kismillió éve nem írtam már semmit, és tudom, hogy sokatok még mindig azért jön ide, hogy informálódjon kis személyemről. Márha egyáltalán bárkit is érdekel még a szokásos hülyeségemen kívül, hogy amúgy hogy élek, meg minden :D.

Ez volt zsinórban a második olyan születésnapom, ahol se torta, se ajándék nem volt. Illetve, az utóbbi is csak úgy, hogy magamnak intéztem. Nem mintha olyan akaratos lennék, értitek, csak ha belegondoltok, ilyenkor azért valami minimális dolog mégiscsak kell az embernek. Tudom, hogy sokan azt se tudják mi az, hogy torta, meg van, aki még ennyit se kap...
Két éve nem ettem tortát, csak azt a nyamvadt istenátkát, a bögrés sütit, az meg nem az igazi. Nem panaszkodni jöttem, csak nem ezt szoktam meg.

Az elmúlt hetekben sok rossz dolog ért, így ezért se írtam, mert inkább a Sims és a Photoshop világába menekültem. Anyum jól van, róla most így nem írnék, az azonban teljesen kiakasztott, hogy hihetetlen hülyék élnek az országban.

  1. Először is, voltam egy interjún, ahol nem az volt, amit meghirdettek, így nem vettek fel.
  2. Utána felhúzott egy idióta barom, aki félig beállt a nagy böhöm kocsijával a zebra közepére.
  3. Aztán mikor postán álltam, mert anyunak fel akartam adni egy csomagot, egy kínai nő beállt a babakocsival a sorba, ő meg ott üldögélt egy széken a gyerekkel az ölében. Az, hogy közben kint kígyózott a sor az utcán, az nem érdekelte.
  4. Egyik napról a másikra elérhetetlen lettem, mert a kékT fogta magát, és lekapcsolta a telefonom. Pénteken, mikor becipeltem 18 kiló cuccot nagyon jó lett volna a segítség, de ugye, elérhetetlen voltam, és így is meglepetésnek szántam, hogy több pénzt tudtam szerezni. Fogalmam sem volt, hogy miért, írtam is egy felháborodott levelet nekik, hogy mi a tököm történt most így őszintén, mikor aláírtam vagy ötször a szerződést, hogy igen, ez az én számom. Ma bementem, és közlik, hogy hát ez bizony technikai probléma, mert a központban nem jelentették le, hogy ez nem már XY száma, hanem Amandáé... még le is szúrtam a fickót, hogy ezért se jöttem eddig, mert azt hittem, van köztetek valami elmés, hogy megnézi a számítógépen, hogy mi van... 
  5. A Candy Crush anyám drogja lett, de olyan szinten, hogy amióta itthon van, 10-15 szinteket meg életeket lép, és hangosan káromkodik, hogyha nem sikerül. Tegnap én is öt életet elpazaroltam egy pályára, és annyira felidegesített, hogy szükségem volt a rainymoodra. 

Emellett, ami még nagyon frusztrál, hogy olyan szinten eltűnt a G-Portálon a főszerkesztőség, hogy szinte csodálom, hogy még működik. Több blogon is láttam, hogy mindenki csodálkozik, be is léptem egy közösségmentésbe. Még Tominak is olvastam a posztját, és ott kissé elkeserített, amit írt, de tudom, hogy igaza van. 2020-ig biztos, hogy meg fog szűnni ez a tárhely, vagy annyira elmennek a szerkesztők, hogy nem lesz értelme fenntartani. Nekem is hiába van ennyi kreditem, hogyha nincs értelme felhasználni. A nézettség oké, örülök, hogy itt vagytok, és olvastok, remélem, ez a későbbiekben is így marad.

Viszont most akkor jogosan kérdezhetitek, hogy akkor én, mint egyike a veteránoknak mit fogok csinálni? A blogspotot kerülöm, ahogy tudom, próbáltam megszelidíteni a régi és az új sablonokat is, türelmem sincs már hozzá. Wordpressen és Weeblyn is kipróbáltam, hogy tudnék oldalt csinálni, mert egyelőre nem tervezem abbahagyni az online tevékenységeimet, plusz, a Metal Days utódjával igencsak nagy terveim vannak, de ezeket majd azon az oldalon.

Igen, előreláthatólag még idén költözni fog a blog is, a Metal Days is, a Walking Deaddel még nem tudom, mit csinálok. Mindjárt itt az évad, de valahogy nincs meg az a lendület, hogy folytassam, hiába szüneteltetem. Ezek szerint még kell idő neki, vagy annak is egy tartalmasabb jövőt adni, mert bosszant, hogy egy nyamvadt Facebookos oldalt többen nézik, mint egy rajongói oldalt, amibe szívet-lelket ölt az ember. Egy Facebookos oldalt nem lehet hivatalos lapként kezelni, ahol mindenféle tartalmat olvas az ember. A világ legrosszabb marketingje.

A lendületem még tart, hogy szerkesszek, de ahogy észrevettétek, a három állandó rovatom leállt. Folytatások készültek persze, de online nem láttak már napvilágot. Tudom, hogy vagytok itt, akik szinte azokért jártak fel, de nem érzem úgy, hogy ezekben a körökben tudnám folytatni annak a tudatában, hogy ki tudja, meddig él ez még. Sok jó oldal eltűnik, sok jó szerkesztő is eltűnt. Sokan meg nem jönnek, mert senki sem törli a foglalt címeket, úgy kell könyörögni, hogy lécci... több volt GP-sel beszéltem már, mind azt mondta, hogy önkéntes alapon, puszta jópofizásból elvállalná, hogy kordában tartja a GP-t, de ez, hogy ekkora inaktivitás legyen, egy oldalnál, főleg egy ekkora közösség motorjánál lobogtatja a kaszát felettünk...

Nagyon szeretek itt lenni, szinte egyedül maradtam. Magamban még reménykedek, hogy főnixként fog a GP feléledni, de nem látok rá sok esélyt, főleg úgy, hogy személyes megkeresésemre se kaptam választ.

Szóval, egyelőre így állunk. Kételkedek, de közben reménykedek is, hogy nemsokára megint az az aktív blogger lehetek, aki voltam. Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kellett közölnöm veletek, de szerintem sejtettétek páran, hogy a GP nem sokáig lesz az otthonom.

Címkék: Blog
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.11. 19:50
Zsó
És Isten éltessen sokáig, így utólag! :)
Válasz:

Köszönöm szépen! ^^ 

Idézet
2017.10.11. 19:50
Zsó
Ne is mondd, Amy. A gp helyzete kritikus... többször elmentem már, de mindannyiszor visszajöttem, mert itt éreztem magam jól minden apróság ellenére. De egyre mennek el az aktív szerkesztők, haldoklik a közösség és ez naagyon fájdalmas.
Ráadásul egy ideje nekem az oldal se működik rendesen, küzdenem kell egy-egy poszt elküldéséért, ami non-sense. Eddig mág csak-csak sikerült, de két hete nem enged semmit. Szóval ja... haldoklik a rendszer és ez nagyon fáj. A végén még én is elmegyek újra. Pedig annyira örültem, hogy "hazataláltam" újra, és belaktam a zugomat. :/ Kíváncsian várom, milyen megoldást találsz. :)
Válasz:

Velem is ez a helyzet jelenleg :/. Fejlődni akarok, de azt egyelőre nem fizetős rendszerben szeretném. Imádom a GP-t, itt érzem jól magam, itt a legjobb lehetőség szerkeszteni, de egyszerűen bosszant, hogy alig vannak rajtunk kívül. 

Nem hiszem, hogy hirtelen eltűnne minden, de én már elkezdtem biztonsági mentéseket csinálni, mert az ördög nem alszik. 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
The Letter

Lila haj/barna szem, Lacrimas Profundere , SadDoLLs ,
Schwarzer Engel , Starkill , Lili , metalhead for life,
SILPP/SISaP/SISEP/SIStP, The Walking Dead , ŐSZ ,
The Sims 2, Tim Burton, Fekete Tőr Testvériség , csoki,
Sirius Black , IKEA + JYSK, sorozatmánia, vámpírok,
törekvő, barátkozós, kreatív lélek, nyctophilia, gyertyák,
lakkmánia, acélbetkós, lila-fekete-fehér, könyvmoly, HOGs,
könyv- és bögregyűjtő, Potter-generációs, fesztiválozós, tervmegvalósító, független promóter. Több? »

• Ω • Home
• Ω • Amy
• Ω • Nox Arcana
• Ω • SadDoLLs * more coming soon
• Ω • Schwarzer Engel * more coming soon
• Ω • Starkill * more coming soon
• Ω • Extrák
• Ω • Oldal
• Ω • Login
 
The Path of Broken Homes

 
My Mescaline
Az oldalnak három állandó rovata van, és egy állandó visszatérője. Alább tudtok belőlük mazsolázni! ;)
Polyvore szettek dalcímekre
Minden hétfőn
Mindig is érdekelt az alternatív divat, és ezt szoktam keverni dalcímekkel. Többnyire elképzelem, mit viselne egy karakter, ha klip lenne hozzá.

Amy Loves Metal
Minden kedden
2003 óta rengeteg név futott át szemeim előtt, és még mindig azt mondom, nem ismerem mindegyiket. A sorozat 2015-ben indult útjára.

Hidden Object játékok kritikái
Minden pénteken
Ez a játék kategória jócskán több, mint időre megkeresni egy képen elrejtett tárgyakat. Történetük van, imádnivaló karakterekkel.

Koncert-beszámolók
Esemény utáni napon
Egyik koncertes élményem sem volt eseménytelen (nem is lehetne!), és ezzel is kedvet szeretnék csinálni azoknak, akik még nem jártak az adott előadó koncertjén.
 
2 Sec. and a Tear

Értékelési rendszer olvasónaplóhoz:

1 csillag - kínszenvedés, nem ajánlom
2 csillag - ez meg mi volt?
3 csillag - átlagos
4 csillag - kedvenceim közt a helye
5 csillag - letehetetlenül jó, imádom! :)

Őket kéne meghallgatni (mert kevés a metalod, Amci...):

Allegro From My Requiem - spanyol power
Disdained – svéd gothic
Mist of Misery - svéd symphoblack
When Nothing Remains – svéd gothic doom
Oblivion Denied – dán heavy/groove
Solarus – kanadai power
Pain of Salvation - svéd progressive
Grave Digger - német heavy
Dream Evil - német power
Brainstorm - német power
Firewind - görög power

 
Still in Need

... avagy Amci bevásárlólistája

Lacrimas Profundere almost full disco
FTT 12.: Végre szeretők
FTT 13.: A király
Schwarzer Engel: complete discography
Schwarzer Engel póló
Starkill: complete discography
Starkill póló
SadDoLLs: complete discography
SadDoLLs póló
2 kinézett gardrób IKEA-ból
a kinézett ágy IKEA-ból
lila nagy pakolós táska + tornacipő
fekete & lila Essence lakk
piros tornacipő
még egy post-it csomag
új telefon (Huawei vagy ZTE)
nagy SD-kártya a telefonba
új farmer, lehetőleg sötétkék vagy fekete
fekete/lila koponyás sál
fekete/rózsaszín kötött kardigán őszre
a Beauty Wishlist

 
Be Mine in Tears

Szeretnék néhány apróságot kikötni:

» Lehet véleményt mondani!
» Amy a nevem, nem kedves cserém, stb.
» Be van kapcsolva a captcha!
» Lehet cserét kérni, nem harapok :)!
» Ne reklámozd a lapod!
» Hosszabb mondanivaló esetén, kérlek, írj a poszt alá! Köszi!

» G-Portál közösségmentés «

 
My Release in Pain

Barátaim oldala

Velük napi szinten beszélek, ismerjük egymást blogon kívül is, van, akit személyesen is. Köztük vannak a Bloggerina-csapat is ;)

Napi kötelező irodalom

Titokban mindig fellesek hozzátok ;). Ez nem csere, ide be kell kerülni.

És óriási hála, ha viszontlátom magam náluk!

Képre vár(nak): -

Eltűntek, de visszavárom őket:
Natsumi, Esther, Lilla, Mido, Katie, Clodette, yorna, Saga, Noémi&Floo, Selena, Liliana, Cerila, Đzsí, Kishi, Lola

 
My Velvet Little Darkness

Nemsokára érkezik ezeknek a játékoknak a teljes változata, és ide gyűjtöm, mikre várok a legjobban. Nem szeretem őket magyarul játszani, a történetet pedig mindig leírom az érdeklődőknek ;).

Görgessetek a listán lefelé, hogyha keresnétek valamit! ;)

» Beyond 3: The Fading Signal
» Chimeras 7: New Rebellion
» Dark Parables 14: Return of the Salt Princess
» Dark Tales 13:
Edgar Allan Poe's The Pit and the Pendulum
» Dawn of Hope 3: The Frozen Soul
» Edge of Reality 3: Fatal Luck
» Enchanted Kingdom 3: Fog of Rivershire
» Endless Fables 3: Dark Moor
» Fright Chasers 2: Soul Reaper
» Grim Facade 11: Broken Sacrament
» Haunted Hotel 16: Lost Dreams
» Haunted Legends 12: Monstrous Alchemy
» Haunted Manor 4: The Last Reunion
» Immortal Love 4: Black Lotus
» Kingmaker: Rise to the Throne
» League of Light 6: The Game *
» Maze 4: Stolen Minds
» Midnight Calling 5: Arabella *
» Moonsouls: Echoes of the Past
» Mystery Tales 9: The Other Side
» Mystery Trackers 14: Mist Over Blackhill
» Nevertales 7: Champions Journey
» Paranormal Files: Fellow Traveler>
» Queen's Quest 4: Sacred Truce *
» Reflections of Life 6: In Screams and Sorrow
» Rite of Passage 8: Hackamore Bluff
» Royal Detective 5: The Princess Returns
» Saga of the Nine Worlds 3: The Hunt
» Secrets of Great Queens 2: Regicide
» Spirits of Mystery 11: The Lost Queen *
» Stranded Dreamscapes 4: River of Souls
» Vermillion Watch 4: In Blood
» Tales of Terror 4: The Fog of Madness
» Tangled Stories: Fatal Love
» The Keeper of Antiques 4: Shadows From the Past
» The Secret Order 7: Shadow Breach

Utoljára frissítve: 2018.02.18. | Új elem: *

 
Of Words and Rain

Admin Amy Black
Téma amit szeretek némi bloggal
Nyitás 2006.04.02. | 2010.01.01.
Tárhely G-Portál
Design Version 68.: Schwarzer Engel

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat. A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem, a dalokat Christopher Schmid és Rob Vitacca írta!

Minden jog fenntartva | (C) 2006-2017 | nox-arcana.gp

 

Nox Arcana

2006 – 2018