We Shouldn't Be Here
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Dear Amy

Bye G-Portál!

2018.12.31. 22:33, Amy Black

Hy darlings!

Igazából ezt a bejegyzést szeptember óta írom... de nem tudtam elégszer úgy megfogalmazni, ahogy azt illene. Úgy éreztem, tartozom mindenkinek annyival, hogy leírom, mi történik a háttérben 2018. február vége óta.

A blog elköltözött.
De tényleg!
Én, aki azt mondta, hogy sose megy el... látod, sohase mondd, hogy soha!

Új, szabadabb lehetőségeket akartam, amiket a G-Portál nem tudott már nekem megadni. Félreértés ne essék, még mindig azt mondom, hogy válassza XY ezt a lapot a gyalázatos blogspot helyett, de itt maximum elvihető css kódokat fogok már gyártani, de többet nem. 
Magát a blogolást nem hagytam abba, csak nagyobb tárhelyre volt szükségem a terveim megvalósításához. A sok új rovatnak is, amiket tervezek, már az új helyen születnek meg, így érdemes decemberben már figyelni, és később is, akit érdekel az én világnézetem.

2018. november
A napokban egyik kedves bloggerina társam szólt, hogy nagyon magas a blog nézettsége - konkrétan a kategóriája első helyén áll. Csak köszönni tudom ezt az érdeklődést, mégha igazából egy el-eltünedező blogról van szó. A tartalmat szándékosan törlöm innen, hiszen jobb szeretném egyben látni az egészet, ahol elég egyetlen kattintással elmentenem mindazt, amim van. Sok időmbe telt, mire ez megtörtént.

Kérdezhetitek, hogy miért nem hagytam csak úgy itt, és kezdtem tiszta lappal? Azért, mert egy hatalmas hülyeség. Az is én vagyok, amit akkor leírtam, csak már nem azt gondolom. A blog te vagy, akkor is, ha 2 hónap múlva már nem szalonnával és cukorral eszed a túrós csúszát, hanem sonkával és sajttal. Teljesen mindegy, a hasonlatot érezni lehet. 

Magát a lapot eladni és törölni nem fogom. Sok pénzem is van benne, valamint egy 2006-ban létrehozott lap manapság ritkaságszámba megy. Szeretnék nosztalgiázni az adatokon, hogy jé, nekem ilyenem is volt. 

2018. december
A túlfeszített munkatempó miatt csúszott a blog költöztetése, de pont tökéletes zárásként 2018.12.31-én befejeztem a költöztetést. Nagyon kevés van már itt, szinte már csak vázak, különböző modulokban.

Minden további tervem már az alább linken található meg, ahova mindenkit várok, aki szeret az Éjszaka misztériumában járni.

Stay metal and hail the apocalyse! \m/
Amy

Címkék: SiteNews
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 


Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL